Nyx liquid mat lipsticks - lingerie

Zdravo ekipa :)

U ovo doba vladavine Kardashian i Jenner klana modnom industrijom haraju mnogi trendovi, neki iznimno smiješni i loši, ali ne možemo reći da nisu popularizirale jednu divnu stvar - mat ruževe boje kože. Ili bar raznolikih neutralnih boja.

Nyx linija tekućih mat ruževa u raznim nijansama nude boje - lingerie linija, donosi otprilike 25 prekrasnih neutralnih boja koje variraju od nježno roze do dubokih smeđih i ljubičastih tonova.


Nyx je trenutačno brend na odličnom glasu - čini mješavinu visokokvalitetne profesionalne šminke, koju koriste svi makeup umjetnici, i lako dostupne i cijenom pristupačne kozmetika za nas smrtnike.

U Hrvatskoj Nyx kozmetiku možete nabaviti u Zagrebu i Splitu, nekim dućanima koji kombiniraju strane brendove kao što su Diviana comestics, ali postoji i opcija online narudžbe. 

Cijena jednog Nyx lingerie ruža iznosi 60kn što je po meni odlična cijena jer iako je na prvi pogled skuplje od nekih DM brendova, 60kn za kvaliteta ruž koji je vam potrajati barem pola godine je odlična ponuda...

Ruževi su u tekućem obliku, to jest, nanose se aplikatorom koji podsjeća na aplikator za korektore, sjajila i slično. Lako se nanose jer nisu pretekući da vam se počnu razlijevati po licu, te nema problema  s nanošenjem više slojeva ukoliko ih jedan za drugim stavljate.

Ruž se osuši nakon otprilike 3min i nakon toga imate potpuni mat završetak, a ruž se neće preslikavati na čašama, hrani, partneru i slično.

Ako niste navikli na tekuće mat ruževe moglo bi vam se činiti kao da vam ova linija isušuje usta, no to nije do Nxya ni ove linije već jednostavno do vrste ruža, dapače, mislim da Lingerie linija relativno dobro radi na hidratizaciji usana jer kad skinete ruž nećete vidjeti ni osjetiti neke posljedice isušivanja.

Boje su izrazito pigmentirane i ruž se stvarno teško skida kroz svakodnevne aktivnosti, a na kraju dana se lako skida s bilo kojim oblikom odrstranjivača šminke na uljnoj bazi. Ukoliko ne koristitite nikakve takve odstranjivače ruž je moguće lako skinuti i s vodom i uobičajenim gelom za čišćenje lica. 

Većina nijansi iz linije sličnih su formula, no vidljive su razliku u gustoći nekih svjetlijih i tamnijih boja. 

Ja do sada posjedujem Push up, Honeymoon, Embellishment, Beauty mark, Satin ribbon, Lace detail, Corset i Cashmere silk.

Push up, Lace detail, Satin ribbon i Cashmere silk su tipične nude boje, bež boje s podtonovima smeđeg i rozog, više naglašavaju vašu prirpdonu boju usana nego li unose neku drastičnu promjenu, meni najdraži za svakodnevne prilike.

Corset i honeymoon dublje su boje sivih podtonova.

Embellishment je prekrasna tamno ljubičasta savršena za noćne pohode.

Beauty mark je tamno smeđa boja, odlična za malo hrabrije kombinacije.

Od vrha prema dolje: satin ribbon - lace detail - push up - cashemere silk - corset - embellishment - honeymoon

Beauty mark i hooneymoon




Gdje kupiti: Nyx, Diviana cosmetics
Cijena: 60kn
Pakiranje: 4ml
Ocjena: 5
Link za Online kupovinu: https://www.nyxcosmetics.com/lip-lingerie/NYX_315.html




Primjedbe

Popularni postovi